Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

In de diverse ruimtes is het mogelijk om gebruik te maken van onze professionele licht- en geluidsinstallatie en draadloze microfoons en/of headsets. Er zijn verschillende mogelijkheden, van basic tot alles erop en eraan. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen via info@dekoe.nl.

In het hele gebouw van De Koe is er gratis wifi beschikbaar.

Het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk. Zowel in De Koe als op de Dorpswei is een mindervalidetoilet aanwezig. 

Het is mogelijk om vanuit De Koe spullen te huren, bijv. podiumdelen, biertafels en statafels. Voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen via info@dekoe.nl.

In De Koe kun je alleen iets organiseren dat niet van persoonlijke aard is. Dus een bruiloft, verjaardag of jubileumfeest van een persoon is niet toegestaan. Je kunt wel iets organiseren met je vereniging of club.

Vragen over huurprijzen kun je stellen aan ons secretariaat via info@dekoe.nl

Vragen over data en mogelijkheden kun je stellen aan ons secretariaat via info@dekoe.nl.

Carnaval in De Koe wordt georganiseerd samen met Stichting CC ’t Aogje. Op hun website, www.cctaogje.nl kun je meer informatie vinden over entreetijden, kaartverkoop en dergelijke.

Consumptiebonnen van De Koe kun je het hele jaar door inleveren in zowel De Koe als op de Dorpswei. De bonnen zijn geldig t/m carnaval het jaar erop. Dus als je consumptiebonnen hebt met het jaar 2023 erop, kun je die inleveren t/m carnaval 2024.