Beheer en personeel

Beheer

Onze beheerder: Frido Schrauwen

Mijn naam is Frido Schrauwen, inmiddels al heel wat jaartjes beheerder van dit prachtig sociaal cultureel centrum. Voor 2011 was ik al zeer regelmatig in De Koe te vinden, maar dan aan de andere kant van de bar, actief in het Princenhaagse verenigingsleven. Vanaf augustus 2011 heb ik mijn fulltime job als leerkracht omgezet naar een parttime functie en ben ik aan de andere kant van de bar beland. Sinds die tijd mag ik er zorg voor dragen dat alles hier in De Koe op rolletjes loopt. Samen met ons bestuur zorgen we er voor dat ieder het hier naar zijn zin heeft. Van jong tot oud, van cursus tot gezellig feestje. Doordeweeks voorzien wij de vaste verenigingen van een drankje en een hapje en in de weekenden genieten we van het zeer gevarieerde aanbod van evenementen.

Dat is het mooie van deze plek: geen weekend is hetzelfde. We hebben Cambodjaanse feesten, kinderdisco’s, theatervoorstellingen, muziekmiddagen, carnavalsfeesten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat gevarieerde aanbod maakt het zo leuk om hier te werken. In de zomer zijn er ook nog verschillende leuke activiteiten op de Dorpswei. Het kan niet op! Princenhage is rijk aan verenigingen en clubjes die het leuk vinden om iets te organiseren. En ik geniet er van om samen met hen er voor te zorgen dat iedereen die deelneemt aan de activiteit een geslaagde dag heeft, zowel voor organisator als bezoeker! Graag tot ziens in De Koe of op De Dorpswei.

Vast personeel

Janneke Dircken

Koen Melis

Roy Verwimp

Rick van Buel

Rutger Ramerman

Bestuur

Tom Sanders

Ik ben voorzitter van De Koe. Ik vind het leuk om samen met een groep enthousiaste mensen ervoor te zorgen dat De Koe die unieke plek in Princenhage blijft waar jong en oud evenementen kunnen organiseren, hun (muzikale) hobby kunnen beoefenen, carnaval kunnen vieren en nog veel meer. Waar mensen graag naartoe gaan, gewoon, omdat iedereen welkom is en het er altijd gezellig is. Ik ben 53 jaar, getrouwd met Suzanne, heb twee kinderen (Lotte en Willem) en hond Boris. Wij zijn per toeval ongeveer 17 jaar geleden in Princenhage terecht gekomen. We komen dus van oorsprong niet uit Breda/Princenhage/Brabant, maar het bevalt ons prima en we gaan hier niet meer weg. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de metaalindustrie in binnen- en buitenland, houd ik mijn nu bezig met voedingssupplementen voor zowel mens als dier. In mijn vrije tijd, naast mijn activiteiten voor De Koe, rijd ik graag een stukje in mijn oldtimer, drink ik graag een borrel met familie en vrienden of ga ik kijken bij de hockeywedstrijd van mijn dochter.

Corné Wijnings

Mijn functie is sectretaris. Ik zit graag in het bestuur van De Koe om voor alle verenigingen en stichtingen een goede en leuke locatie aan te bieden, waar ze hun wekelijkse repetities en/of hun evenementen kunnen houden. Sociaal Cultureel Centrum De Koe is het hart van Princenhage. Ik ben geboren en getogen in Princenhage, getrouwd met Wendy en heb twee kinderen. Ik ben verder ook actief bij Wijkblad Princenhage.

Peter Hector

Ik heb de rol van penningmeester binnen het bestuur. De Koe heeft een speciaal plekje in mijn hart, omdat mijn vader jarenlang voorzitter is geweest. De Koe is al bijna 40 jaar een plek waar de mensen uit Princenhage (en steeds meer ook daarbuiten) zich thuis voelen! In het dagelijks leven heb ik een administratie-advieskantoor. Vandaar ook mijn functie als penningmeester. Ik ben getrouwd en we hebben een tweeling van 13 jaar.

Juzek Kawaler

Ik ben jaren geleden door het toenmalige bestuur gevraagd om bij het bestuur te komen. In De Koe regel ik de techniek voor het licht en geluid. Daarnaast organiseer ik evenementen in De Koe en op de Dorpswei en ondersteun ik bij het onderhoud van het gebouw. Ik doe dit graag omdat ik zo met veel verenigingen en groeperingen van allerlei aard in contact kom. Ook omdat ik mijn steentje kan bijdragen voor ons sociaal cultureel centrum. 

Erik Koopman

Binnen De Koe zorg ik voor de technische zaken in de gebouwen. Als geboren en getogen Princenhagenaar wil ik graag iets doen voor de gemeenschap. Na jarenlang alleen in De Koe geweest te zijn als gast ben ik gevraagd om in het bestuur te komen, en dat was een kans die ik natuurlijk niet voorbij liet gaan. De Koe is voor mij een heel speciaal plekje midden in het sociaal hart van het dorp. Om een steentje bij te kunnen dragen om dat in stand te houden is gewoon fantastisch. In het dagelijks leven ben ik projectleider bij een elektrotechnisch bedrijf. Daar ben ik ook verantwoordelijk voor ISO, opleiding van personeel en de buitendienst. Verder woon ik uiteraard in het prachtige Princenhage, samen met mijn twee kinderen. In mijn vrije tijd maak ik graag een stukje muziek met mijn bandje De Banolies.

Joost v/d Plas

Mijn taak binnen het bestuur is de website en het organiseren van evenementen. Ik vind het erg fijn om als vrijwilliger iets bij te dragen aan de gemeenschap in de vorm van evenementen en feesten. Ik ben gelukkig getrouwd met Lisette en heb twee kinderen (Berend van 25 en Lieke van 22).

Mieke Voesenek

Ik heb als taak het organiseren van evenementen in De Koe en op de Dorpswei. Daarnaast zorg ik ervoor dat de bonnenverkoop goed loopt. Het is fijn om iets te doen wat bijdraagt aan de leefbaarheid van de wijk. Dingen samen organiseren geeft voldoening. Ik heb een fijn gezin en woon al heel mijn leven in Princenhage. Ik werk in Rotterdam (Erasmus UMC). Ik vind dat wij hier op een hele fijne plek wonen en dat moeten we proberen zo te houden. Dit kan alleen maar door samen hiervoor te zorgen.

Ceciel Mulders

Ik zit al heel wat jaren in het bestuur van De Koe. Ik verzorg de notulen van de bestuursvergaderingen, houd de website en de socials bij, help mee met het organiseren van evenementen en zorg voor een goed verloop van de bonnenverkoop. De Koe is een plek waar ik al mijn hele leven graag kom, dus deel uitmaken van het bestuur is iets wat ik met plezier doe. Mijn eigen steentje hieraan bijdragen doet mij goed. Mensen een fijne tijd laten hebben in ons mooie Princenhage, daar doe ik het voor. In het dagelijks leven werk ik in het praktijkonderwijs. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, die het Princenhaagse verenigingsleven ook met de paplepel ingegoten hebben gekregen en nog steeds krijgen.