Accommodaties

Een plek voor jong en oud om samen te komen met een breed aanbod van culturele activiteiten. De Koe, daar ga je graag naartoe!

Dorpswei

De Dorspwei is een prachtig stukje groen, gelegen aan Dreef 8 in Breda (Princenhage). Er kunnen hier diverse buitenactiviteiten worden georganiseerd. Ook zijn er jeu-de-boulesbanen aangelegd. Op de Dorpswei is een barvoorziening waar gebruik van gemaakt kan worden, desgewenst met personeel. Er is sanitair aanwezig en u kunt gebruik maken van elektriciteit. Indien gewenst kunt u voor deze locatie een geluidsinstallatie huren.

Vergaderzaal

De vergaderzaal is een ruimte die expliciet geschikt is voor vergaderingen (tot ca. 25 personen). Er zijn verschillende vergaderfaciliteiten ter beschikking.

Vlaamse schuur

De Vlaamse Schuur is de kleinere zaal van De Koe, geschikt voor ca. 280 personen (staand). Deze zaal heeft een bruine, sfeervolle inrichting en is daarom uitermate geschikt voor wat intiemere activiteiten. Denk aan een repetitie met een kleiner gezelschap, een ledenvergadering, een concert in huiskamersfeer of een verenigingsfeest. In deze ruimte is een professionele geluidsinstallatie aanwezig.

Grote zaal

De Grote Zaal is een royale ruimte die plaats biedt aan 410 personen (staand) of 200 zitplaatsen. De zaal beschikt over een toneel, dat is uitgerust met de nieuwste professionele licht- en geluidsinstallatie. Zeer geschikt voor theatervoorstellingen, concerten en grotere activiteiten. De licht- en geluidsinstallatie wordt bediend vanaf de “regieruimte” die zich achter in de zaal (boven de bar) bevindt. Onder het toneel is een ruime toneelkelder, geschikt voor visagie en omkleden, en voorzien van sanitair.

Zelf een evenement organiseren

Het is mogelijk om zelf, met uw vereniging of club, een evenement te organiseren in De Koe of op de Dorpswei. Het bestuur van De Koe kan u daarbij desgewenst ondersteunen. Let wel: omdat wij een sociaal cultureel centrum zijn, zijn activiteiten van persoonlijke aard (verjaardagsfeest, bruiloft, etc.) niet toegestaan. Alle activiteiten die georganiseerd worden, hebben een sociaal-culturele insteek. De Koe is niet geschikt voor commerciële activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@dekoe.nl.